ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ  ΑΕΙ
...ο συντομότερος δρόμος για το πτυχίο


ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΕΙ, ΑΤΕΙ, ΕΑΠ, ΕΜΠ, ΚΟΛΛΕΓΙΑ, ΑΓΓΛΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ, EPSO, ΑΣΕΠ, ΚΑΤΑΤΑΚΤΗΡΙΕΣ
 

Τηλ. 2112150077, κιν. 6943760606, ΑΘΗΝΑ

Καλώς ήλθατε στη Διάκριση. Ο  Βασίλης Μπάκας, εξειδικευμένος Μαθηματικός, με Msc στα Χρηματοοικονομικά  και πολυετή φροντιστηριακή εμπειρία σε Ελλάδα και Αγγλία και οι συνεργάτες του διδάσκουν  φοιτητικά μαθήματα  ιδιαίτερα ή σε γκρουπ, σε φοιτητές και μαθητές με υψηλές απαιτήσεις και στόχους. Δημιουργούμε VIDEO ON DEMAND και επιμελούμαστε  μια πληθώρα σελίδων, δωρεάν άρθρων online, VIDEO για φοιτητές ΕΑΠ, ΕΜΠ, ΑΕΙ, ΑΤΕΙ, Κατατακτηριες εξετασεις, ΑΣΕΠ για Μαθηματικούς και υλικό που προάγει την έρευνα στα μαθηματικά.

Xαίρομαστε πραγματικά με τις επιτυχίες των φοιτητών μας, έστω και αν κάποιες φορές οδηγούμαστε σε "extreme"  καταστάσεις, όπως για παράδειγμα ο φοιτητής  ενος Αγγλικού Πανεπιστημίου, που τον κάλεσαν (πανικόβλητο είναι αλήθεια) απο την πρυτανεία ως μαθηματικό ταλέντο, όταν  του λύσαμε  ενα εξαιρετικά δύσκολο όριο μέσα σε μια homework, τη στιγμή που  θεωρούσαν οι καθηγητές του οτι μπορούσε να λυθεί   μόνο με Matlab!! (εξειδικευμένο υπολογιστικό software)

Δείτε τα ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ  VIDEO στο YOUTUBE , σε Ελληνική ή Αγγλική γλώσσα που αφορούν Ανάλυση, Αλγεβρα, Πιθανότητες, Στατιστική, Μαθηματικούς Διαγωνισμούς ( Putnam), για London University, Imperial College, Cambridge and Oxford University, SAT, GRE, MAT, A level, Θεωρία Ομάδων, Θεωρία Αριθμών, Μιγαδική Ανάλυση,  Mηχανική, Διαφορική Γεωμετρία, Επιχειρησιακή Ερευνα, Οικονομικά Μαθηματικά και Μαθηματικά του Χρήματος, Παράγωγα Χρηματοοικονομικά προιόντα κα.

ΝΕΟ-Κάνε μια ερώτηση (Πως θα πάρεις απάντηση σε οποιαδήποτε, κυρίως μαθηματική, απορία σου- πολύ σημαντικό οταν χρειάζεσαι μόνο συγκεκριμένες απαντήσεις και όχι μάθημα)

Επίσης θα δείτε σε VIDEO λύσεις απο θέματα ΕΑΠ, ΑΣΟΕΕ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ, ΦΥΣΙΚΟ, ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΤΑΚΤΗΡΙΕΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΩΡΕΑN και δεκάδες σελίδες  με προχωρημένες μαθηματικές μεθοδολογίες στα LINKS  αριστερά της σελίδας. . O κ. Μπάκας είναι συγγραφέας των βιβλίων

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ, ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΜΙΓΑΔΙΚΕΣ ΜΕΤΑΒΛΗΤΕΣ

ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ

ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΣΕΠ( τ. 1, 2)

MΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΑΠ

STARTUP IDEA LIBRARY ( ετοιμάζεται)

 

Στο πανω μερος της σελιδας θα βρειτε, σε μορφη pdf, ενα συνολο θεματων απο το ΕΑΠ, που θα σας δωσει μια πρωτη ιδεα για το επιπεδο και τη δυσκολια τους. 

 

 

 

 

    
 

Διάκριση φροντιστήρια ΑΕΙ

Για μαθήματα ή εργασίες, καλέστε

Τηλ. 2112150077, κιν. 6943760606, ΑΘΗΝΑ


ή στείλτε email στο vmpak@yahoo.gr και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός 24 ωρών.


Web design/Content: Diakrisinet Internet Team
 
 
     ©   all rights reserved
Last modified: February 15, 2014