ΔΙΑΚΡΙΣΗ Φοιτητικά Φροντιστηρια

Iδιαίτερα μαθήματα για ΑΕΙ, ΕΜΠ, IB, Baccalaureate, EPSO (AST/AD)

 Κατατακτήριες εξετάσεις  TEI σε ΑΕΙ και ΑΕΙ σε ΑΕΙ

Καλέστε 2112150077 ή  κινητό 6906667103

 

Καλώς ήλθατε στο website της Διάκρισης.

Εχουμε βοηθήσει πολλούς υποψήφιους να πετύχουν  στις κατατακτήριες εξετάσεις, αλλά και στον δύσκολο Διαγωνισμό της Ευρωπαικης Ενωσης (EPSO).  Διδάσκουμε  μαθήματα ONLINE ή OFFLINE ιδιαίτερα ή σε γκρουπ, σε φοιτητές και μαθητές με υψηλές απαιτήσεις και στόχους και βοηθούμε υπεύθυνα  στην λύση εργασιών. Δημιουργούμε VIDEO ON DEMAND και επιμελούμαστε  μια πληθώρα σελίδων, δωρεάν άρθρων online, VIDEO για φοιτητές ΕΑΠ, ΕΜΠ, ΑΕΙ, ΑΤΕΙ, Κατατακτηριες εξετασεις, EPSO, AST και AD καθώς και υλικό που προάγει την έρευνα στα μαθηματικά.

Δείτε τα ΜAΘΗΜΑΤΙΚΑ VIDEO στο Youtube , που αφορούν Aνάλυση, Αλγεβρα, Πιθανότητες, Στατιστική, Mαθηματικούς Διαγωνισμούς ( Putnam), για London University, Imperial College, Cambridge and Oxford Universities, SAT, GRE, A level, Θεωρία Ομάδων, Θεωρία Αριθμών, Μιγαδική Ανάλυση, Συναρτησιακή Ανάλυση, Mηχανική, Γεωμετρία, Επιχειρησιακή Ερευνα, Οικονομικά Μαθηματικά, Παράγωγα Χρηματοοικονομικά προιόντα κα. Xαίρομαστε πραγματικά με τις επιτυχίες των φοιτητών μας, έστω και αν κάποιες φορές οδηγούμαστε σε "extreme"  καταστάσεις, όπως για παράδειγμα ο φοιτητής  ενος Αγγλικού Πανεπιστημίου, που τον κάλεσαν (πανικόβλητο είναι αλήθεια) απο την πρυτανεία ως μαθηματικό ταλέντο, όταν  του λύσαμε ενα εξαιρετικά δύσκολο όριο μέσα σε μια homework, τη στιγμή που  θεωρούσαν οι καθηγητές του οτι μπορούσε να λυθεί   μόνο με Matlab!! (εξειδικευμένο υπολογιστικό software)

 

Στο πανω μερος της σελιδας θα βρειτε, σε μορφη pdf, ενα συνολο θεματων απο το ΕΑΠ, που θα σας δωσει μια πρωτη ιδεα για το επιπεδο και τη δυσκολια τους. 

 

 

 

 

    
 

Διάκριση, μαθήματα για φοιτητές ,EPSO, κατατακτήριες
Καλέστε 2112150077 ή  κινητό 6943760606 
 
ή στείλτε email στο vmpak@yahoo.gr .Web design/Content: Internet Team
 
 
     ©   all rights reserved
Last modified: Οκτωβρίου 15, 2015